Chocolate & More
By Geert Moelants


Ontmoet Chocolatier
Geert Moelants
Weet dat de naam Chocolate & More niet zomaar is gekozen,
maar eigenlijk alles vertelt waarvoor ik sta.
Reeds jaren geleden heb ik heel bewust gekozen voor de bakkersopleiding om door te groeien naar chocolatier.
De liefde voor chocolade en mijn, volgens vele vrienden en kennissen, verfijnde smaakpapillen zorgen voor pralines met een verfijnde vulling.
Met het uitbalanceren van verschillende smaken zijn we momenteel bij vier mooie creaties van patisserie uitgekomen welke op bestelling verkrijgbaar zijn
Chocolade en patisserie
Als er over patisserie wordt gesproken gaat het vaak over (slagroom)biscuit, (fruit)vlaaien en dergelijke. Voor mij betekent patisserie iets heel anders, namelijk een zeer verfijnd gebak in verschillende lagen en smaken en elke smaak met een eigen textuur in een zeer modern jasje.
“There is nothing better than a friend, unless it is a friend with chocolate.”
- Linda Grayson -
De cacaoboon
Fijnste Belgische kwaliteitschocolade van Callebaut
Fondant chocolade: Donker, extra bitter en hoog cacaogehalte van 70,5%
Melkchocolade: Gebalanceerde melk-, cacao en karamelsmaak met een cacaogehalte van 33.6 %
Witte chocolade: Uitgebalanceerde romige melksmaak met een cacaogehalte van 28%
Contact
Tel: 014 43 78 78 of Gsm: 0477 46 33 97
Dode Dreef 70, 2360 Oud-Turnhout