Chocolate & More

By Geert Moelants

Ontmoet Chocolatier

Geert Moelants

Weet dat de naam Chocolate & More niet zomaar is gekozen,

maar eigenlijk alles vertelt waarvoor ik sta.

Reeds jaren geleden heb ik heel bewust gekozen voor de bakkersopleiding om door te groeien naar chocolatier.

De liefde voor chocolade en mijn, volgens vele vrienden en kennissen, verfijnde smaakpapillen zorgen voor pralines met een verfijnde vulling.

Met het uitbalanceren van verschillende smaken zijn we momenteel bij vier mooie creaties van patisserie uitgekomen welke op bestelling verkrijgbaar zijn

Chocolade en patisserie

Als er over patisserie wordt gesproken gaat het vaak over (slagroom)biscuit, (fruit)vlaaien en dergelijke. Voor mij betekent patisserie iets heel anders, namelijk een zeer verfijnd gebak in verschillende lagen en smaken en elke smaak met een eigen textuur in een zeer modern jasje.

Show More
“There is nothing better than a friend, unless it is a friend with chocolate.” 

- Linda Grayson -

 
Show More

De cacaoboon

Fijnste Belgische kwaliteitschocolade van Callebaut

Fondant chocolade: Donker, extra bitter en hoog cacaogehalte van 70,5%

Melkchocolade: Gebalanceerde melk-, cacao en karamelsmaak met een cacaogehalte van 33.6 %

Witte chocolade: Uitgebalanceerde romige melksmaak met een cacaogehalte van 28%

Contact

info@chocolateandmore.be 

Tel: 014 43 78 78 of Gsm: 0477 46 33 97

Dode Dreef 70, 2360 Oud-Turnhout

©2016 - 2017 by Chocolate & More